Om

Nancy

Driver/eier Sørbyøya Hestesenter

Nancy Skallist driver og eier rideskolen Hun har jobbet med hest hele livet, og er ponnitrav-instruktør. Hun har også jobbet i Sandefjord kommune i over 20 år - da som miljøarbeider på Bugården eldresenter.

Siden 2000 har hun og jobbet med psykisk utviklingshemmede i bolig/avlastning. Hun har grunnkurs i ledelse av barn og unge fra Hest og Helse. 

Jasmin

Driver Sørbyøya Hestesenter sammen med mamma Nancy

Jasmin Lundell Skallist


Utdannet berider og unghestutbilder fra Flyinge AB i Sverige. Driver Sørbyøya Hestesenter sammen med sin mor Nancy. Jeg er en av instruktørene i rideskolen og underviser i tillegg mange privattimer. 


Min hovedgren er sprang, men har interesse for alle grener. Jeg har konkurrert opptil 1,40m klasser, både nasjonalt og internasjonalt.

Karina

Instruktør

Karina Kiezek er instruktør med lisens fra Det Polske Rytterforbund. Hun er dressurrytter og student av den polske multimedaljisten og dressur champion Aleksandra Szulc. Opprinnelig fra Lodz i Polen, hvor hun drev rideskole i et stort ridesenter. Hun trente juniorgruppe, dressurklubber og voksenklasser. Hun forberedte også elevene til rideeksamen og deres første konkurranser. 


Tilhenger av hardt arbeid i salen og en trenerentuisiast. Hun er en absolutt hesteelsker. På privaten er hun lidenskapelig vannmelonspiser og besatt solelsker. 

Camilla

Ridelærer

Jeg heter Camilla Hübert Larsen, og er 23 år gammel (1998). Har drevet med hest siden jeg var 6 år gammel, og fikk min første ponni når jeg var 13 år gammel. Det var også da jeg begynte å konkurrere innenfor sprang. Når jeg var 15 år gammel fikk jeg min første hest, han het Voila, og går nå i rideskolen hos oss. Han hadde jeg i nesten 4 år, og vi konkurrerte 140cm internasjonalt sammen.


Etter videregående valgte jeg å flytte til utlandet for å jobbe med hest. Da ble det Tyskland, og jobb som rytter hos et firma som heter Schockemoehle. Her red jeg mellom 8 og 12 hester om dagen, og fikk utrolig mye god hjelp fra flinke trenere. Jeg ble i Tyskland i litt over halvannet år, før jeg vendte nesen hjem igjen.


Vel hjemme begynte jeg å jobbe som assistent på en barneskole, samt red endel på andre sine hester. I 2020 begynte jeg smått å undervise litt i rideskolen, og privat. Det var noe jeg trivdes godt med, og våren 2021 begynte jeg å jobbe fast på Sørbyøya.


Nå har jeg endelig fått meg ‘’egen’’ hest igjen, og lever av å jobbe i stallen samt undervise både i rideskolen og privatelever.