Om

Nancy

Driver/eier Sørbyøya Hestesenter

Nancy Skallist driver og eier rideskolen Hun har jobbet med hest hele livet, og er ponnitrav-instruktør. Hun har også jobbet i Sandefjord kommune i over 20 år - da som miljøarbeider på Bugården eldresenter.

Siden 2000 har hun og jobbet med psykisk utviklingshemmede i bolig/avlastning. Hun har grunnkurs i ledelse av barn og unge fra Hest og Helse. 

Camilla

Ridelærer

Jeg heter Camilla Hübert Larsen, og er 23 år gammel (1998). Har drevet med hest siden jeg var 6 år gammel, og fikk min første ponni når jeg var 13 år gammel. Det var også da jeg begynte å konkurrere innenfor sprang. Når jeg var 15 år gammel fikk jeg min første hest, han het Voila, og går nå i rideskolen hos oss. Han hadde jeg i nesten 4 år, og vi konkurrerte 140cm internasjonalt sammen.


Etter videregående valgte jeg å flytte til utlandet for å jobbe med hest. Da ble det Tyskland, og jobb som rytter hos et firma som heter Schockemoehle. Her red jeg mellom 8 og 12 hester om dagen, og fikk utrolig mye god hjelp fra flinke trenere. Jeg ble i Tyskland i litt over halvannet år, før jeg vendte nesen hjem igjen.


Vel hjemme begynte jeg å jobbe som assistent på en barneskole, samt red endel på andre sine hester. I 2020 begynte jeg smått å undervise litt i rideskolen, og privat. Det var noe jeg trivdes godt med, og våren 2021 begynte jeg å jobbe fast på Sørbyøya.


Nå har jeg endelig fått meg ‘’egen’’ hest igjen, og lever av å jobbe i stallen samt undervise både i rideskolen og privatelever.